Jurgen Kuppens heeft al jaren ervaring met electronisch muziekapparatuur, zoals synthesizers, geluidsmodules en plug-ins.
Hij heeft 15 jaar in de electronische muziekindustrie gewerkt, waar hij vele workshops gaf over keyboards, synthesizers, randapparatuur en het produceren van muziek.
Jurgen is door zijn vorig beroep als demonstrateur in alle genre's thuis. Van filmmuziek tot bigbandstukken met een sterk Amerikaans karakter.
Maar ook populaire muziekstijlen, zoals, de stijl van Frans Bauer, Corry  Konings, Duitse slagers, Après Ski ,Amsterdamse meezingers en carnavalskrakers.
Zelfs voor meditatieve muziek kunt U bij Jurgen Kuppens Muziekprodukties terecht.
De produkties worden allen door Jurgen Kuppens zelf gemaakt en ingespeeld met klavierinstrumenten en/of gitaar, gemixt en gemasterd.
Voor het achtergrondkoor worden mensen ingehuurd en zonodig door Jurgen zelf aangevuld.

In een fijne en vooral comfortable sfeer worden de muziekprodukties opgenomen. Voor de klant wordt alle tijd genomen, waardoor er geen tijdsdruk is.
Een goede produktie daar staat Jurgen kuppens garant voor. Zijn zachtaardige omgangsvorm spreekt de artiest en klant enorm aan.
Een gespannen artiest voelt zich bij Jurgen al heel snel op zijn gemak. Het gaat niet om de muziekproduktie alleen, maar het is zaak dat de artiest zich lekker
voelt om een goed lied op te nemen met de juiste emotie. En zich volledig in kan leven en kan richten op zijn of haar nieuwe singel, zonder zich zorgen te maken
over een zenuwtrillinkje voorkomend uit een gespannen gevoel.

Ook voor het restaureren van oudere orkestbanden (karaoke) kunt U bij JKM terecht. Ook is het mogelijk om extra tracks aan Uw oude orkestbanden toe te laten voegen.
Voor bedrijfs- en/of teambuildingsuitjes, zangkoren of carnavalsverenigingen kunt U terecht tot een groep van 30 personen. 
Voor meer informatie kunt U telefonisch of per mail contact met ons opnemen.  Lees meer....over de produkties.